Glutenfri grundbog - Kogebog - hardback
I Glutenfri grundbog får du nemme og lækre opskrifter på glutenfrit bagværk fra både det salte og det søde køkken. Desuden kommer forfatteren også med opskrifter på lækre glutenfri måltider, som er hurtige at tilberede. Bogens opskrifter er udviklet, så alle kan være med. De er lavet med tanke på at gøre hverdagen i det glutenfri køkken enklere, særligt for børnefamilier. Derfor indeholder bogen også opskrifter til snacks, madpakker og desserter.
Glutenfrit bagværk har ikke altid det bedste ry, men det er lykkedes Anelise Severinsen at lave butterdej, der er flagende sprødt og smelter i munden på helt rette måde, surdejsbrød, der smager af ægte surdejsbrød, og flotte kager, der kan stå sig i konkurrencer, smager og syner himmelsk, men som er bagt uden gluten.
Bogen er med både bage- og måltidsopskrifter en grundbog i det glutenfri køkken, hvor læseren også får en grundig guide til ingredienser, nødvendigt bageudstyr, opbevaring af bagværket, så det holder sig friskt i flere dage, og meget mere.