Hjælp

Kogebøger - Sous vide i dit eget køkken - Kogebog - hardcover - 9788711566176
Varenummer: 2810513

Sous vide i dit eget køkken - Kogebog - hardcover

Forlag: Lindhardt og Ringhof, Forfatter: Karsten Tanggaard, Indbinding: Indbundet, Sprog: Dansk, 200 sider
"Sous vide i dit eget køkken" er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere.

208,00 kr.
166,40 kr. ekskl. moms
På lager til forsendelse, 1-2 dages levering
Billigste privatfragt 39,00 kr.

Pick-up Points lagerstatus

  • Aarhus (0 stk.)

    Ikke på lager
  • København (0 stk.)

    Ikke på lager

Detaljer

Producent: Lindhart & Ringhof
Varenummer: 2810513
Model: 9788711566176
Ean: 9788711566176

Til producentens hjemmeside

Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 300 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.
Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers.
Sous vide gør hverdagen lettere, fordi maden kan forberedes i god tid (evt. dage i forvejen), og så laves færdig på bare 5-10 minutter. Og maden er sund, saftig og velsmagende, selvom den er hurtigt tilberedt. Sous vide er meget velegnet til de billigere udskæringer, der bliver møre og velsmagende.

"Sous vide gør ikke automatisk nogen til mesterkok, men sammen med vejledningen i denne bog kan teknikken helt sikkert hæve grundniveauet markant for enhver madlavning. Desuden indeholder afsnittene om udskæringer, mørhed og om hvordan kødet påvirkes af opvarmning mange nyttige informationer, som selv rutinerede kokke kan have glæde af. Og de mange tid/ temperatur-angivelser med smagebeskrivelser findes simpelthen ikke nogen andre steder."

Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel - Tidligere Årets kok-vinder og sølvvinder ved Bocuse d'Or Europe

Genre: Kogebøger

Udgivelsesdato: 01-06-2017

ISBN: 978-871-156-6176

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.