Hjælp

Kogebøger - Sous vide 2.0 - Kogebog - hardcover - 9788711902714
Varenummer: 2810539

Sous vide 2.0 - Kogebog - hardcover

Forlag: Lindhardt og Ringhof, Forfatter: Karsten Tanggaard, Indbinding: Indbundet, Sprog: Dansk, 464 sider
Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

294,00 kr. 235,20 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 39,00 kr.
Bestillingsvare, 7-8 dages levering

Lagerstatus i vores Pick-up Points

  • Aarhus (0 stk.)

    Ikke på lager
  • København (0 stk.)

    Ikke på lager

Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.

"Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt.

"Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den

Genre: Kogebøger

Udgivelsesdato: 31-05-2019

ISBN: 978-871-190-2714

Producent
Varenummer
2810539
Model
9788711902714
Ean
9788711902714
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.