Hjælp

Kogebøger - Vild fisk - Kogebog - hardcover - 9788794086301
Varenummer: 2973569

Vild fisk - Kogebog - hardcover

Kogebogen Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre hverdagsretter med fisk og giver dig en forståelse for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiskebestandens og verdenshavenes sundhed. 15 af Danmarks dygtigste kokke deler deres livretter med fisk i denne bog, der både fungerer som opskriftssamling og opslagsværk.

90 procent af den fisk, der bliver fanget her i landet, bliver eksporteret, og 80 procent af den fisk, vi spiser, er fanget i udlandet. Den fisk, vi køber i su­permarkedet eller hos fiskehandleren, er ofte flere dage gammel, og især i supermarkederne er udvalget begrænset. Mange danskere har svært ved at spise fisk, og repertoiret på hverdagsopskrifter med fisk kan tælles på én hånd. Håbet er, at denne bog kan være med til at sætte skub i en revolu­tion, når det gælder danskernes fiskekultur.

Bogen indeholder et leksikon over alle fisk, der fanges bæredygtigt i dansk farvand, en oversigt over fangstmetoder og deres betydning for havmiljøet, en grundig indføring i håndterings­ og fileteringsteknik samt 75 enkle op­ skrifter. Opskrifterne er udviklet af nogle af Danmarks dygtigste kokke, bl.a. Claus Meyer, Rosio Sanchez, Kamilla Seidler, Rita Chen, Sheila Avila, Jamie Lee og Matt Orlando.

304,00 kr.
243,20 kr. ekskl. moms
På lager til forsendelse, 1-2 dages levering
Billigste privatfragt 39,00 kr.

Pick-up Points lagerstatus

  • Aarhus (0 stk.)

    Ikke på lager
  • København (0 stk.)

    Ikke på lager

Detaljer

Producent: Muusmann Forlag
Varenummer: 2973569
Model: 9788794086301
Ean: 9788794086301

Til producentens hjemmeside

muusmann-forlag.dk/
Kogebogen Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre hverdagsretter med fisk og giver dig en forsta°else for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiskebestandens og verdenshavenes sundhed. 15 af Danmarks dygtigste kokke deler deres livretter med fisk i denne bog, der ba°de fungerer som opskriftssamling og opslagsværk. 

90 procent af den fisk, der bliver fanget her i landet, bliver eksporteret, og 80 procent af den fisk, vi spiser, er fanget i udlandet. Den fisk, vi køber i su­permarkedet eller hos fiskehandleren, er ofte flere dage gammel, og især i supermarkederne er udvalget begrænset. Mange danskere har svært ved at spise fisk, og repertoiret pa° hverdagsopskrifter med fisk kan tælles pa° e´n ha°nd. Ha°bet er, at denne bog kan være med til at sætte skub i en revolu­tion, na°r det gælder danskernes fiskekultur. 

Bogen indeholder et leksikon over alle fisk, der fanges bæredygtigt i dansk farvand, en oversigt over fangstmetoder og deres betydning for havmiljøet, en grundig indføring i ha°ndterings­ og fileteringsteknik samt 75 enkle op­ skrifter. Opskrifterne er udviklet af nogle af Danmarks dygtigste kokke, bl.a. Claus Meyer, Rosio Sanchez, Kamilla Seidler, Rita Chen, Sheila Avila, Jamie Lee og Matt Orlando.  

Om forfatterne 
Selskabet Blue Lobster forbinder sma° lokale fiskere med restauranter og fiskehandlere, og arbejder pa° den ma°de for udbredelsen af bære­ dygtigt fangede fisk. Selskabet Barnemad udvikler klimavenlige madopskrifter og arbejder for at ændre vores kostvaner i en retning, der tager hensyn til den planetære sundhed.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.