Hjælp

Sous vide, vakuumpakker og tilbehør - find det hele her!

Har du brug for inspiration til din madlavning og er endnu en kogebog ikke svaret? Så kunne det være, at du skulle overveje at investere i en sous vide maskine. Sous vide er fransk og betyder "i vakuum", hvilket til en hvis grad forklarer maskinens funktionalitet. Vi har mange forskellige maskiner til vakuumpakning og sous vide.

Sous vide er fremtidens måde at tilberede lækkert mørt kød på. Du putter kødet i en pose, der vakuumpakkes, hvorefter du lægger den lufttomme pose med kødet ned i din sous vide maskine. Kødet tilberedes i mellem 2 og 48 timer, hvilket sikrer et mørt og gennemstegt resultat. Samtidig bliver sener og fedt opløst i kødet, mens den gode, fyldige smag bibeholdes. Efter vandbadet steges kødet på panden eller bliver flamberet for at sikre en god og sprød skorpe.

Det er ikke kun kød, du kan tilberede i en sous vide maskine. Skal du for eksempel pasteurisere æg eller tilberede grøntsager, giver sous vide også et solidt resultat.

En vakuumpakker kan bruges til meget andet end sous vide. Skal du f.eks. tilberede kød til grillen, er et stykke marineret kød i en vakuumpose virkelig lækkert. Vakuumpakning egner sig til alt du kan opbevare i et køleskab uanset om det er kød, frugt eller grøntsager m.m. Når du fjerner alt luften fra en pose med dit indhold, holder det sig meget længere og forbliver friskt. Mangler du poser, tilbehør eller andet til din vakuumpakker eller sous vide maskine, finder du altid et stort udvalg på Proshop.

Fold sammen
Læs mere
Produkter i din søgning: 32