Skaldyr - Opskrifter du kan bunde i - Kogebog - hardback
Kan man putte hummerhale på en vaffel? Lave cheese sticks med kongekrabbe eller fransk fastfood med knivmuslinger? Det kan man i dén grad, og det smager godt!
Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn, duoen bag Lystfiskerens kogebog, har denne gang kastet sig over den lidt mere ekstravagante ende af havets rigdomme, nemlig hummer, muslinger, østers med mere. Eller kort sagt SKALDYR. I bogen inspirerer Rais & Rafn med mere end 40 opskrifter til nye og kreative løsninger – med respekt og forståelse for den enkelte råvarers gastronomiske egenskab. Opskrifterne er fyldt med smag, friskhed og finesse, og der er fokus på retter med let tilgængelige og gode råvarer, som ikke kræver et hjemmekøkken fyldt med professionelt køkkengrej.
Velbekomme!
Lagerstatus i vores Pick-up Points
-
Aarhus (0 stk.)
Ikke på lager -
København (0 stk.)
Ikke på lager
Ovenstående informationer/specifikationer kan løbende ændres. I tilfælde af trykfejl vedrørende pris eller udsolgte varer bestræber vi os på hurtigst muligt at opdatere siden. Hvis en pris er åbenlyst forkert, er Proshop ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som virker misvisende.