I Moro Easy bringer Sam og Sam Clark fra Moro de stemningsfulde smage fra det sydlige Spanien og Nordafrika ind i hverdagskøkkenet.
\nKendt for deres udforskende, smagscentrerede madlavning, der kun kræver få ingredienser, har de sammensat mere end 100 uimodståelige simple opskrifter, der er klar på minutter, og ideelle til både hverdag og fest.
\nMoro beskriver en kulinarisk tradition, der oprinder i de muslimske maureres erobring af Spanien i år 711, hvor de dermed bragte smagene fra Nordafrika til det sydspanske køkken.
\nOpskrifterne kombinerer de intense smagsoplevelser og den ukomplicerede tilgang til madlavning fra landene, der har inspireret dem. Det er eksempelvis stegte auberginer med granatæble og pistacie, stegt havtaske med citron og koriander, og kylling med syltet citronlabneh.
Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.